29-11-09

I-pod stuk door I-Tunes

Apple komt wederom negatief in het nieuws. In het verleden kwamen ze al in de internationale pers omdat de batterij van sommige i-Pods in brand vlogen. In plaats van het probleem openbaar te maken zodat gebruikers er rekening mee konden houde kochten ze gewoon de gedupeerden om... Nu is er weer een staaltje van struisvogelpolitiek bij de Apple-top. 

i-Tunes 9

Verschillende classic i-Pods  crashen wanneer ze een update uitvoeren naar i-Tunes 9. Het probleem bestaat al even (bewijzen zijn er genoeg op het Apple-forum) maar Apple weigert uitleg te geven... In vele gevallen is de hardware zo beschadigd dat je beter een nieuwe mp3-speler kan kopen. Mocht het toch lukken om het te herstellen is een volldige format nodig. Dag muziek, foto's en andere bestanden dus. 

Ik wil zeker Apple niet aanvallen of afkeuren maar ik stel met toch vragen hoe ze nogmaals omgaan met een groot probleem. Je kop in het zand steken is niet de manier om zoiets op te lossen. Een i-pod kost makkelijk al 250 euro, veel geld om zo maar weg te gooien. 

Hopelijk wordt het probleem snel opgelost en kunnen de gebruikers van een i-Pod classic zonder veel problemen gebruik maken van i-Tunes 9. 

Bronnen:
Itunes 9 maakt Ipod classic kapot 27/11

IPod knalt drie meter in de lucht eigenaar moet zwijgen 4/08

 

10:07 Gepost door BIT in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: apple, i-tunes |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.