08-03-10

Windows Live Mail

Gebruik je nog steed Outlook Express of Windows Mail of log je nog steeds in via het web op je Hotmail/Gmail account? Dan wordt het tijd om over te stappen naar Windows Live Mail. Met dit Mail-programma kan je zonder problemen meerdere e-mailaccounts en je Live Messenger beheren.

Zowel een hotmail, een Gmail als een Yahoo-plus account kunnen onder dit ene programma gebruikt worden (net zoals vele andere, zo heb ik ook een Skynet-account onder beheer van dit programma).

Door het gebruik van een kleurtje kan je ze toch nog makkelijk uit elkaar houden en met de functies van "Snelle weergave" zie je onmiddellijk alle nieuwe e-mail berichten zonder dat je daarbij op 3 of meer verschillende pagina's moet inloggen.

Doordat je niet meer naar een website moet surfen maar een applicatie van op je desktop kan starten blijven je mails ook offline beschikbaar.  

Dit alles en nog veel meer verschijnt in een mooie en overzichtelijke interface. Het programma is geschikt voor Windows XP (aantrekkelijk voor netbook-gebruikers), Windows Vista en Windows 7. 

Je kan Windows Live Mail via onderstaande link downloaden.

Download Windows Live Mail

 

overview

 

 

12:00 Gepost door BIT in Software | Permalink | Commentaren (0) | Tags: windows live mail, email |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.